Wat we doen

Voor een professionele website

Voor een succesvolle website en meer

Ben je op zoek naar een succesvolle en veilige website met een geweldige uitstraling? Een site die volledig aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit en die je met trots aan je doelgroep presenteert?

De Website professionals zijn thuis in alle online zaken en helpen je heel graag.
Lees hieronder wat we allemaal voor jou kunnen betekenen.

Aan de basis van een professionele, klanten wervende website ligt een goed doordachte huisstijl. Een huisstijl die jouw doelgroep het gevoel geeft dat ze goed zitten. Jouw verhaal, missie en visie moeten er duidelijk in naar voren komen.

De Website professionals ontwerpen graag een huisstijl die volledig aansluit bij het DNA van jouw bedrijf.

 

Logo ontwerp

Een logo is een krachtig beeld dat je doelgroep meteen vertelt waar jouw bedrijf voor staat. Wij vertalen jouw verhaal in een professioneel en onderscheidend beeldmerk dat volledig past bij jouw bedrijfsidentiteit. Je hebt al een logo vanaf € 450,-.

 

Huisstijl ontwerp

Met je logo als uitgangspunt trekken we kleurgebruik, typografie en vormelementen door in al jouw bedrijfsuitingen. We zorgen ervoor dat briefpapier, visitekaartjes, enveloppen en je e-mailhandtekening een herkenbare en uniforme bedrijfsuitstraling krijgen.

 

Webdesign

Wij ontwerpen een stijlvolle website waarin jouw huisstijl volledig tot zijn recht komt. Een gebruiksvriendelijke site waarop je bezoekers makkelijk de weg vinden en snel geprikkeld raken om contact met je op te nemen.

Jouw online succes is zwaar afhankelijk van een goed werkende professionele website. Met een snelle en volledig responsive site worden bezoekers eerder klant.

De Website professionals bouwen graag een succesvolle website of site voor een webshop die werkt als een klantenmagneet.

 

Domein en hosting

We denken actief met je mee over een geschikt domein en bieden betaalbare en betrouwbare hosting aan. Alles volledig in eigen beheer. Je hebt al een domeinnaam voor € 15,- per jaar en hosting voor € 45,- per jaar.
Voor het verhuizen van je domein en hosting vragen we eenmalig € 15,-.

 

Websiteontwikkeling

Aan de hand van een strak huisstijlontwerp bouwen wij zeer vakkundig een website voor jou. Een snelle website die aan alle technische SEO-eisen voldoet. We hebben een ruime ervaring in het bouwen van WordPress en Joomla websites. Al honderden tevreden klanten gingen je voor.

 

Webshop

Ook zijn we thuis in de wereld van webshops. Of je nou een webshop in WooCommerce, in WordPress of een shop in osCommerce wenst, wij draaien onze handen er niet voor om.

Het merendeel van de Nederlandse websites en webshops is niet veilig. Hackers kunnen via lekken gemakkelijk inbreken en klantgegevens zijn niet volledig afgeschermd.

De Website professionals kunnen jouw website of webshop optimaal beveiligen. Hierdoor is jouw site of shop waterdicht op alle fronten.

 

Security check

Aan de hand van onze beveiligingscheck krijg je een rapport met alle zwakke plekken van je site. Plekken waar hackers, malware of virussen naar binnen kunnen. Natuurlijk lichten wij het rapport toe en geven wij er advies over.

 

Technisch onderhoud

Graag zorgen wij ervoor dat jouw reeds gebouwde of beveiligde site ook veilig blijft. Dit doen wij onder andere door het verzorgen van updates, het virusvrij houden en door op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen omtrent gevaren.

 

SSL-certificaat

Voor € 20,- per jaar heb je bij ons al een SSL-certificaat. We zetten het op je site en zorgen ervoor dat ook al je (foto)bestanden https zijn. Door deze versleuteling komen hackers niet achter je klantgegevens. Wel zo prettig voor je klanten.

Meer bezoekers naar je website, betekent meer kansen op klanten en opdrachten.

De Website professionals kunnen jouw online vindbaarheid een enorme boost geven door slimme SEO-werkzaamheden.

 

Zoekwoordenonderzoek

Onze uitgebreide zoekwoordenanalyse zorgt ervoor dat jij je concurrentie een grote stap voor bent. Wij gaan na op welke woordcombinaties jouw doelgroep zoekt en kijken daarbij naar de concurrentie. Door te focussen op de belangrijkste zoekwoorden in jouw branche, de spreekwoordelijke krenten in de pap, kun jij ook in de top tien resultaten van Google komen.

Wij kunnen de zoekwoorden uit het onderzoek verwerken in pakkende SEO-teksten om de relevantie en dus jouw pagina’s, te laten stijgen in de ranking.

 

Google diensten instellen

Het is erg verstandig om je website in te stellen voor de belangrijkste diensten van Google:

Google Analytics

We kunnen de statistieken van je website (bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves) voor je monitoren en je er elke maand over rapporteren.

Google Search Console

Met de tools en rapporten uit Search Console kunnen we SEO-problemen opsporen en de prestaties van je website verbeteren. Uiteraard met rapportage.

Google Mijn Bedrijf

Door het aanmaken van jouw Google Mijn Bedrijf creëren we extra online vindbaarheidskansen voor je bedrijf. Vooral lokaal.

Google Tag Manager

We kunnen alle acties/knoppen op je website nauwkeurig doormeten. We geven je een overzichtelijke weergave van de hoeveelheid klikken en kliklocaties.

Beeldmateriaal geeft je website een persoonlijke belevingswaarde. Het zijn krachtige ondersteuners van je tekstuele boodschap waarmee je een goede indruk geeft aan de bezoekers van je site.

De Website professionals zorgen voor pakkende beelden die volledig aansluiten bij de uitstraling en beleving van je website.

 

Fotografie

Sfeervolle foto’s van werkprocessen, producten en diensten creëren beleving op jouw website. Zakelijke portretten van de mens(en) achter je bedrijf geven je website emotionele waarde. Potentiële klanten willen graag zien met wat en wie ze te maken krijgen. Dit brengen we voor jou graag op een spontane manier, haarscherp in beeld.

 

Video

Met een bedrijfsfilm kun je in een korte tijd veel van jouw bedrijf laten zien. Ideaal dus om je bedrijfsproces te presenteren. Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap duidelijk in beeld komt en volledig aansluit bij jouw doelgroep.

 

Illustraties

Een illustratie kan een boodschap op een speelse en krachtige manier versterken. Het kan zo goed de essentie van iets uitdrukken dat woorden overbodig worden. 
Graag illustreren we jouw website met alleszeggende tekeningen die situaties, problemen of oplossingen in één blik duidelijk maken.

Het begrijpelijk, pakkend en overzichtelijk verwoorden van informatie is essentieel voor conversie. Potentiële klanten die lange lappen tekst zien zijn meteen weer weg. Wij pakken jouw doelgroep bovenaan een pagina meteen bij de hand en leiden ze via korte alinea’s naar de oproep tot actie (call-to-action). Daar eenmaal aangekomen kunnen ze niet anders dan contact opnemen.

De Website professionals schrijven verhalende teksten met de AIVA-marketingformule in het achterhoofd. Aandacht trekken, Interesse opwekken, Verlangen oproepen en vragen om Actie.

 

SEO-proof webteksten

Goed gestructureerde teksten zijn nog relevanter te maken voor je doelgroep als je de woorden waarop ze in Google zoeken erin verwerkt. Wij verwerken zoekwoorden met een hoog zoekvolume en een lage concurrentie in jouw teksten waardoor jouw pagina’s op de eerste pagina van Google terechtkomen.
Online sneller in beeld, betekent meer potentiële klanten op je website.

 

Blogservice

Onze blogservice geeft de vindbaarheid van je website en jouw omzetkansen een enorme boost. Aan de hand van een zoekwoordenonderzoek vinden we onderwerpen waar jouw doelgroep in geïnteresseerd is. We schrijven de blogs en plaatsen ze met foto’s op je site. Volledige ontzorging tegen een scherpe prijs.

Door slimme, gerichte online marketing gaan we jou helpen met het effectief bereiken van je doelen. Of dit nou meer naamsbekendheid, meer omzet of iets anders is. 

De Website professionals zorgen voor slimme content op het juiste moment.

 

Contentplan

Graag werken we met jou een concreet en helder contentplan uit. Een plan dat past bij je huisstijl en waarmee jij je doelen bereikt. Op afgesproken momenten delen we bijvoorbeeld een video, blog of bericht op social media. Misschien wil je ook een Facebook campagne in het plan opnemen? We plannen alle werkzaamheden strak in en monitoren de vooruitgang.

 

Contentkalender

Ook kunnen we meteen een plan maken voor een heel jaar met content die inspeelt op jouw ontwikkelingen en terugkomende thema’s zoals Moederdag, Valentijn en Kerst. Wij denken actief met je mee over planning en strategie.

Als je website of webshop eenmaal gelanceerd is, blijven we beschikbaar voor vragen die naar boven komen. Bijvoorbeeld als je op je website iets wilt wijzigen of een nieuw product aan je shop wilt toevoegen. We kunnen deze hulp via de computer op afstand verlenen.

 

Uiteraard kun je het plaatsen van nieuwe content (foto’s, teksten, blogs, video’s) ook door ons laten verzorgen. Tegen een aantrekkelijke prijs per maand.