Onze professionals

Voor een professionele website

Trots op onze professionals

Maak kennis met onze gedreven specialisten en ontdek wat deze perfecte mix aan specialismen voor jouw online succes kan betekenen. Informeer gerust naar de vele mogelijkheden


Willemien Haagsma
Design & Illustratie

In de digitale ontwerpwereld heeft Willemien al meer dan 25 jaar ervaring. Ze vertaalt jouw ideeën en wensen naar een goed doordachte huisstijl. Een hip design of kleurrijk artwork voor je website, App of E-book, alles wat ze maakt is raak. Willemien is naast digitaal ontwerper ook een creatieve illustrator die met prachtige tekeningen de essentie van een situatie gedetailleerd blootlegt.


Arjen Brouwer
Website- & zoekmachineoptimalisatie

Arjen helpt je met het vergroten van jouw website rendement. Als online marketeer denkt hij mee over conversie verbetering, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. Door gerichte zoekmachine optimalisatie en monitoring zorgt hij ervoor dat jouw bedrijf goed gevonden wordt op internet. Met zijn uitgebreide SEO-technische kennis helpt Arjen elke pagina van je site naar de eerste pagina in Google.
Ilse de Vries
Bedrijfsfotografie

Als bedrijfsfotograaf weet Ilse precies hoe jij je bedrijf het allermooist kunt presenteren aan jouw doelgroep. Met oog voor detail legt ze jouw diensten, producten, medewerkers of werkproces haarscherp vast. Geen dynamiek of menselijke emotie die haar ontgaat. Ze weet het juiste gevoel en karakter van je bedrijf in sfeervolle foto’s te ‘vangen’. Al ruim tien jaar schiet Ilse foto’s die de teksten van Berry versterken.


Berry ten Hoven
Pakkende teksten & SEO-teksten

Onze verhalende belevenisschrijver is een ster in het helder uiteenzetten van jouw boodschap. Berry schrijft pakkende en prettig leesbare teksten in de taal van je doelgroep. Persoonlijke teksten die je bezoekers prikkelen om contact op te nemen. Hij zorgt ervoor dat je teksten naadloos aansluiten bij de foto’s van Ilse en in een een-tweetje met Arjen kan hij zoektermen verwerken voor een betere online vindbaarheid van jouw webpagina’s.Rob Hulsebos
Websitebouw & security

Alleskunner en internettovenaar Rob bouwt professionele websites en webshops. Hij zorgt ervoor dat alle bovenstaande expertises in een prachtig en krachtig geheel samenkomen. Bijkomend voordeel is dat hij domeinregistratie en hosting aanbiedt en dit zelf volledig kan beheren. Naast het bouwen is hij dé trouwe waakhond op het gebied cybersecurity. Je kunt er dus van op aan dat je nieuwe site of shop beschermd is tegen schadelijke aanvallen van hackers en virussen. Ook valt Rob als ethische hacker je huidige site of shop met alle liefde aan om eventuele lekken te ontdekken.